blank

Košarkaši Spartaka podigli trofej (FOTO)

Košarkaši „Spartak Office Shoes” savladali su rezultatom 78-69 (12:15, 22:20, 27:18, 17:16) ekipu „Vojvodine” u finalu Kupa Srbije drugog stepena.

blank
Foto: MKK Spartak

Na zadovoljstvo svih ljubitelja ovog sporta, sjajan vojvođanski derbi u Hali sportova vratio se na košarkaške terene.

Iako su Spartak i Vojvodina već obezbedili plasman na završni turnir kupa koji se igra u Nišu, obe ekipe priredile su veoma zanimljiv meč pred oko 700 gledalaca.

Početak meča obeležila je nervoza obe ekipe i mali broj poena u prvoj četvrtini. U nastavku, sjajni Bojić predvodio je Spartak do poluvremena koje je završeno prednošću Novosađana sa pola koša.
Spartak je prednost i kontrolu meča preuzeo u trećoj četvrtini pre svega raspoloženim Sokolovićem i dobrom odbranom napravivši razliku od plus deset.

blank

U poslednjoj četvrtini Vojvodina je trojkama ugrozila Spartak, ali Dodić na dva minuta do kraja košem i slobodnim bacanjem diže publiku na noge. Vojvodina je u poslednjem minutu uvela meč u penal završnicu, ali je Spartak rutinski meč priveo kraju.

Spartak: Burda, Hardi 5, Jugović 5, Ilkić, Prlja 9, Dodić 13, Čičić, Milisavljević 5, Gazibegović 2, Bojić 21, Sokolović 16, Popović 2

Vojvodina: Banjac 2, Nedeljkov 5, Ljubičić 8, Pešaković 9, Šajin 10, Dželetović 7, Mitrović, Živković 2, Čampara, Ristanović 8, Stanojević 7, Jovović 11

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.