blank

Lavici Kiari ugradili kontraceptivni implant

 
blank

Kako Subotičke.rs nezvanično saznaju od zaposlenih u Zoološkom vrtu na Paliću, lavici Kiari je prošle nedelje ugrađen kontraceptivni implant, kako više ne bi mogla da ostane skotna i na svet donosi mladunce.

Zaposleni kažu da je pomenuti implant lavici najverovatnije ugrađen zbog toga što je lav, koji je njen otac, istovremeno bio otac lavića koji više nisu živi.

Posetimo, naša redakcija je desetog septembra ove godine objavila vest da su lavići, koje je Kiara omacila u julu i čiji je dolazak na svet Zoološki vrt pompezno razglasio, uginuli, odnosno da više nisu živi, o čemu je pomneiuta ustanova ćutala tokom leta.

Nakon objave te vesti, koju su potom preuzeli nacionalni mediji, našoj redakciji javila se nekolicina zaposlenih u Zoološkom vrtu, tvrdeći da su za smrt lavića odgovorni direktor Petar Savić i veterinar Tibor Janoši koji su naložili da se lavići, nakon prihrane mlekom, vrate u kavez.

SVE NAŠE OBJAVE U VEZI SA SUDBINOM LAVIĆA U ZOOLOŠKOM VRTU PALIĆ PROČITAJTE OVDE.

Naša redakcija se nakon toga obraćala u nekoliko navarta upravi Zoološkog vrta, tražeći, pored ostalog, informacije o obdukciji lavića i mestu gde su pohranjena njihova tela, budući da zaposleni tvde da lavići nisu pronađeni u kavezu dan nakon prihrane, ali nikada nije dobila odgovore.

U međuvremenu, direktor Savić je 20. septembra podneo ostavku, a na njegovo mesto dovedena je pravnica Sonja Mandić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu prouzrokovati tegobe kod

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.