blank

Lokalna skupština usvojila rešenja o imenovanju direktora Gradskog muzeja, Toplane Subotičkih pijaca i Subotica-transa

blank

Odbornici subotičke skupštine usvojili su juče izmenu dela Plana detaljne regulacije za deo prostora oivičen Ulicom Maksima Gorkog, Beogradskim putem, Ulicom Blaška Rajića i Senćanskim putem, kao i Rešenje o imenovanju članova Saveta za međunacionalne odnose.

Odbornici su doneli i rešenja o davanju saglasnosti na Godišnji program rada Turističke organizacije grada Subotice za 2022. godinu, i na prve izmene Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Pogrebno”, JKP „Stadion”, JP „Subotica-trans”, JKP „Suboticagas” i Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje” Subotica za 2022. godinu.

Na jučerašnjem zasedanju Skupštine grada usvojeno je i rešenje o imenovanju Saše Petkovića za direktora Javnog komunalnog preduzeća „Subotička toplana“, Aleksandra  Aleksića za direktora JKP „Subotičke pijace“, Dejana Ljubisavljevića, za  direktora Javnog preduzeća za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ i Aniko Mihajlović, za direktorku ustanove Gradski muzej Subotica. Ovim rešenjima direktori su imenovani na mandatni period od četiri godine.

Usvojeni su, takođe, Godišnji izveštaj Lokalnog ombudsmana Grada Subotice za 2021. godinu i Izveštaj o radu gradskog pravobranilaštva Grada Subotice za 2021. godinu.

Subotica.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.