blank

Maturanti Ekonomske srednje škole „Bosa Milićević” osvojili treće mesto na takmičenju „Znamenite ličnosti na dinarskim novčanicama”

U organizaciji Odseka za izložbe i edukaciju Narodne banke Srbije, 21. aprila na Ekonomskom fakultetu u Nišu održano je finalno takmičenje za maturante srednjih stručnih škola sa odeljenjima ekonomskog usmerenja u edukativnom kvizu „Znamenite ličnosti na dinarskim novčanicama”.

blank
Maturanti Ekonomske škole

Maturanti, podeljeni u timove, imali su priliku da kroz igru i zabavu odgovaraju na pitanja o znamenitim ličnostima na dinarskim banknotama od 1876. godine do danas.

U edukativnom kvizu učestvovali su maturanti iz: Niša, Bujanovca, Lajkovca, Kosovske Mitrovice, Grocke, Paraćina i Subotice.

Prvo mesto osvojio je tim maturanata iz Paraćina, drugo mesto osvojili su maturanti iz Kosovske Mitrovice, dok je treće mesto pripalo maturantima Ekonomske srednje škole „Bosa Milićević” Subotica.

Ekipu su činili učenici 4-1 odeljenja i to: Vanja Delić, Ivana Pećerić, Marko Mrđa i Milan Pavlović. Nastavnik mentor je bila Albina Kapetanović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.