blank

Maturanti Politehničke škole danas slave! (VIDEO)

YouTube video

Te četiri godine srednje škole prolete za čas, ali ostanu zapamćene za ceo život. Ko je sa kim sedeo u klupi, prve simpatije. Neka poznanstva i druženja se neguju zauvek, ali ono što je svima zajeničko je da se svima putevi razilaze.

Matura je vrhunac obrazovanja, slede nova poglavlja. Najstariji srednjoškolci puni su energije, mladosti i planova za nastavak školovanja, a profesori ispraćaju jednu, a dočekuju drugu generaciju. Krug života.

blank

Ono što ostaje zapisano su zajednički uspesi, kojima škola, u koju su išli može da se ponosi. Ni Politehnička škola nije drugačija po tom pitanju. Vredno su sabirali uspehe u prethodnoj godini i na današnji dan podelili diplome najzaslužnijima.

Čuvena Darvinova rečenica:“Što više znaš, više vrediš ili „Znanje je moć“, filozofa Frensisa Bejkona svodi se na isto: vrednost i moć.

Današnji maturanti iz svoje srednje škole izlaze sa puno entuzijazna, i na tome možemo samo da im zavidimo. Jer, mladost je najvrednija i najmoćnija!

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija imaće nešto povoljniji uticaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.