blank

Milić brži od pištaljke za radost Radničkog (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka savladali su na svom terenu Bajšu u okviru 19. kola Vojvođanske lige grupa Sever rezultatom 2:1 (0:0). Bajmočani su do prve prolećne pobede došli u poslednjim trenucima susreta kada je Milić pobegao odbrani gostiju za veliku radost igrača i navijača Radničkog.

Strelci: Morović 49. minut za Bajšu a Maravić Z. 62.(p) i Milić 90+3. minut za Radnički

Radnički: Glišić Luka, Maravić Zdravko, Tosenberger Dario, Kolak Dragan, Kujundžić Bojan, Lebović Luka, Babić Srđan, Ljubojčić Miloš, Miletić Strahinja, Šimić Davor, Vukelić Miloš. Igrali su još: Vojnić Hajduk Bojan, Mitić Lazar, Milić Nenad, Maravić Uroš, Orčić Srđan.

blank
Foto: Subotičke.rs

Bajša: Damjanović Vladimir, Rahić Dejan, Varga Miroslav, Lekaj Albert, Marjanović Nikola, Simović Lazar, Krivokapić Jakša, Vranješ Mirko, Batori Damjan, Avdalović Vukašin, Vujošević Nikola. Igrali su još: Tresiglavić Nemanja, Morović Stefan.

Pred oko 400 gledalaca po lepom vremenu i odlično pripremljenom terenu Radnički je ugostio ekipu Bajše i ostvario prvu prolećnu pobedu. Revanširali su se Bajmočani za ubedljiv poraz u jesenjem delu prvenstva kada je Bajša slavila rezultatom 4:0.

Prvo poluvreme obeležio je mali broj prilika na obe strane. Bajša je uglavnom imala veći posed lopte dok je Radnički pokušavao iz kontre i polukontre da dođe do gola gostiju.

blank
Foto: Subotičke.rs

Prvu priliku imao je Radnički kada je Kolak prošao po desnoj strani i šutirao iskosa sa oko 16 metara, ali je lopta otišla pokraj desne stative golmana Damjanovića. Gosti su imali priliku nakon greške golmana Glišića, ali se Lekaj spetljao na sreću domaćih. Maravić je odlično centrirao sa desne strane, lopta je došla do Babića, ali je centarfor Radničkog šalje pored gola.

Drugo poluvreme počelo je terenskom inicijativom gostiju, a trener Radničkog Nenad Florin pravi dvostruku izmenu koja će se kasnije pokazati da je bila presudna za pobedu. Rezervisti Mitić i Milić osvežili su napad Radničkog. Bajša stiže do prednosti u 49. minutu kada je rezervista Morović dobro reagovao na jednu odbijenu loptu i poslao je u nebranjeni deo gola Glišića za 1:0.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nisu klonuli igrači Radničkog, u 62. minutu posle jedne ubačene lopte u šesnaesterac gostiju Mitić iskusno pada, a sudija Stojčević pokazuje na belu tačku. Odgovornost je preuzeo kapiten Maravić i rutinski šalje loptu iza leđa Damjanovića za 1:1.

Kada su svi na stadionu mislili da je kraj, na scenu stupa brzonogi Milić koji u 93. minutu beži odbrani gostiju i iskosa sa desne strane šalje loptu pored golmana gostiju za veliku radost i tri boda.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.