blank

Mirjana Krnajski se iz Moskve vratila izlečena! (VIDEO)

YouTube video

Nema lepše rečenice i emocije za bilo koju bolesnu osobu, nego kad joj lekar kaže – „izlečeni ste“.

To je želja svih nas, da se ne razbolimo, a i kada se desi, da čujemo ovu rečenicu. Još uvek Mirjana Krnajski sumira utiske. I one pre odlaska u Rusiju, ali i sad, kada se vratila. Bolovala je dugo, od multipla skleroze.

Ujedinjena Subotica skupila je sredstva da Mirjana ode na lečenje, i posle mesec dana boravka u klinici u Moskvi, vrati se kući. Teško obuzdava emocije, dug je put do potpunog oporavka, jer sledi rehabilitacija, ali osmeh ne silazi sa lica, kao ni volja i želja da sledeće godine u ovo vreme, obećanu žurku za sve Subotičane, predvodi lično.

blank
Foto: Privatna arhiva

Zanimalo nas je kakvi su utisci iz Moskve, planovi, ali i da čujemo šta Mirjana želi da uradi iz velike zahvalnosti – ono što je nemoguće – svakom ponaosob da se zahvali, ko joj je pomogao svojim doniranjem u Fondaciju „Budi human“, pomogao na bilo koji način da naša sugrađanka čuje tu najlepšu rečenicu, želju svih bolesnih – izlečeni ste.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Mogući pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 21 do 30 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija može uzrokovati

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.