blank

MKK „Spartak Office Shoes” sutra čeka meč sezone!

Košarkaši Spartaka sutra od 19 časova dočekuju Metalac iz Valjeva u poslednjem kolu ovosezonske Admiral bet košarkaške lige. 

blank
Foto: MKK Spratak

Spartak bi pobedom obezbedio plasman u ABA 2 ligu, dok bi Valjevci, u slučaju poraza Zlatibora od Čačka 94, takođe postali članovi regionalnog takmičenja.

Od prvog meča u Valjevu koji je završen trijumfom domaćina 81:71, bilo je dosta promena u obe ekipe. Subotičani su promenili dva trenera, dok je Metalac ostao bez Meninga i Dafija, a u poslednja tri kola ekipu vodi Saša Milićević, posle odlaska trenera Ratkovice.

Uoči izuzetno bitnog meča na konferenciji za medije govorili su Miloš Milisavljević i trener Vladimir Đokić. Pouzdani bek Spartaka se zahvalio treneru Lukajiću na svemu što je uradio za grad, klub i same igrače i poželeo dobrodošlicu novom treneru.

„Imali smo dosta vremena da se pripremimo za utakmicu sezone i mislim da je i pored nekih prednosti koje Valjevci imaju u odnosu na nas, sve u našim rukama. Luković jeste dominantan u reketu, ali ne može jedan igrač da nas pobedi. Pozvao bih publiku da dođe i pomogne nam da ostvarimo cilj”, rekao je Milisavljević.

Vladimir Đokić je istakao da je prezadovoljan što je ponovo u Subotici, i da sada kao trener ima velike ambicije u novom projektu Spartaka.

„Izazov je veliki, oduševljen sam zalaganjem igrača i organizacijom kluba. Nemamo prava na kiks i neće ga ni biti. Kvalitetniji smo kao tim i kao klub, a očekujem i da nas publika podrži”, optimista je Vladimir Đokić.

„Znamo ih dobro i igrači i ja, jednostavna je taktika. Da ne primimo koš, da budemo jako borbeni. Luković jeste dominantan, ali branićemo ga sa 5 igrača. Imaju oni još kvalitetnih igrača, ali razmišljam isključivo o mojim igračima”, jasan je novi kormilar Spartaka.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.