blank

Mladić preminuo blizu pruge u Bajmoku

blank

Bajmočanin S. K. (35) preminuo je danas poslepodne pored asfaltnog puta, nedaleko od pruge, prema farmi „Proleter”, saznaju Subotičke.rs. Nesrećnog mladića, koji je još uvek bio živ, pronašla je Erika Heđi, poznati rukometni trener.

Prema njenim rečima, mladić je bio crnomanjast i korpulentan. Erika Heđi je odmah pozvala pomoć i obavestila svog supruga, odbornika Skupštine grada Duška Stipanovića.

Prema Stipanovićevim rečima, on je pozvao ambulantu u Bajmoku, ali su mu tamo rekli da nemaju vozača i da ne mogu da dođu do mladića koji je ležao.

– Pomalo sam i podigao ton dok sam razgovarao sa ambulantom oko 15 časova i 45 minuta. Odmah sam otišao na lice mesta svojim kolima. Hteo sam da nesrećnog mladića ubacim u svoja kola, a onda je stigla policija. Nesrećnik je još disao. Policajac mi je rekao da ga ne diramo, da je zvao i on hitnu pomoć i da stižu uskoro. Okrenuli smo ga u fetusni položaj, da se slučajno ne udavi, jer nismo znali šta se sa njim dešava. Otvarao je oči i disao. Desetak minuta potom, oko 16 časova i 20 minuta, kola hitne pomoći su stigla, ali nesrećni mladić više nije disao.

Kao odbornik i meštanin Bajmoka, smatram da je ugašen mlad život i da je sada pitanje da li je on umro zato što mu svejedno nije bilo pomoći, ili zato što nije dobio adekvatnu lekarsku pomoć. Hitna pomoć je relativno brzo došla iz grada, njima svaka čast, ali je u međuvremenu izgubljeno približno sat vremena, a bajmočka ambulantna kola, parkirana pred ambulantom, nije imao ko da doveze do nesrećnog mladića – kaže Stipanović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.