blank

Na NIS-ovim pumpama bez ograničenja kupovine goriva

blank

Na benzinskoj stanici “Knez petrola” u Malom Bajmoku rečeno nam je da ograničenja u isporukama goriva nema, osim što “enerdži dizel” prodaju isključivo uz upotrebu kompanijske kartice “Knez petrola”, dok je za gotovinu ili uz upotrebu platnih lartica moguće kupiti “euro dizel”

U odgovoru na pitanje naše redakcije u vezi sa navodnim ograničenjima isporuka goriva na subotičkim benzinskim stanicama, Naftna industrija Srbije (NIS) navela je da je snabdevenost lanca benzinskih stanica ove kompanije redovna i da Rafinerija nafte Pančevo radi u normalnom režimu rada, te na tržište isporučuje sve neophodne naftne derivate bez ikakvog zastoja.

“Na benzinskim stanicama NIS-a, koje čine najveću maloprodajnu mrežu u Republici Srbiji, ne postoje ograničenja kada je reč o kupovini goriva. Štaviše, NIS je obezbedio dovoljne zalihe naftnih derivata kako bi domaće tržište bilo redovno snabdeveno čak i u uslovima povećane potražnje. U Rafineriji nafte Pančevo je u 2021. godini ostvaren rekordan obim prerade sirove nafte i poluproizvoda od 3,9 miliona tona i NIS je spreman da odgovori na potrebe tržišta. I u narednom periodu fokus NIS-a biće na redovnim isporukama svih vrsta goriva i na stabilnosti tržišta u Republici Srbiji”, navedeno je u odgovoru našoj redakciji.

Na benzinskoj stanici “Knez petrola” u Malom Bajmoku rečeno nam je da ograničenja u isporukama goriva nema, osim što “enerdži dizel” prodaju isključivo uz upotrebu kompanijske kartice “Knez petrola”, dok je za gotovinu ili uz upotrebu platnih lartica moguće kupiti “euro dizel”.

Foto: NIS

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.