blank

Najposećenija trka Deda Mrazeva do sada! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Tradicionalna Trka Deda Mrazeva juče je održana dvadeset treći put ispred Velike terase na Paliću. Po rečima organizatora, ove godine trka je okupila čak 3.000 Deda Mrazeva svih generacija!

„Ovo je dvadeset treći put kako organizujemo trku. Svake godine ima sve više i više učesnika, a danas je sa nama 3.000 ljudi. Izuzetno mi je drago što mogu da kažem da mi se ostvario san, pošto sam pre dvadeset tri godine razmišljala kako bi bilo lepo da se na Paliću pojave hiljade i hiljade malih i velikih Deda Mrazeva. Ljudi su veseli, nasmejani i barem na trenutak ovde svi zaborave nedaće koje nas inače prate u životu”, rekla je Elvira Janoši iz Ultramaratonskog saveza Srbije.

Porodica Prlja koja je osvojila glavnu nagradu, izjavila je da i oni tradicionalno učestvuju na ovoj manifestaciji.

„Nama se ova trka dopada, najviše deci, pošto su oni najsrećniji kada osvoje medalje. Ove godine naš sin Janko je osvojio bicikl. Kada smo se prijavili za trku, nadali smo se da će osvojiti mali bicikl, ali je on dobio najveći”, zaključila je uz osmeh Nada Prlja.

Kako su se proveli naši najmlađi sugrađani pogledajte u video-prilogu!

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Saopštenje NGG Subotica

Saopštenje NGG Subotica – NAŠ GRAD! prenosimo u celosti: “NGG Subotica uputila je Zahtev čelnicima grada, gradonačelniku Stevanu Bakiću, predsedniku Skupštine grada Balintu Pastoru, načelniku

Detaljnije »
blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.