blank

Narodna patrola objavila snimak na kom se vide mobilni telefoni i hladno oružje za koje tvrde da su iz ilegalnih kampova

blank

Subotička policija intervenisala je danas, sprečivši sukob “narodne patroel” sa migrantima oko Železničke stanice, nakon čega su predstavnici “narodne patrole” izložili mobilne telefone, pasoše i hladno oružje za koje tvrde da su uzeti od migranata.

– Sedmorica momaka obišla su ilegalni kamp u Subotici, odnosno objekte u kojima nisu zatečeni migranti, ali su iz vagona čuli migrante. Izašlo je tridesetak migranata, naoružanih mačetama i krenulo na nas sedmoricu – rekao je predstavnik “narodne patrole” na snimku postavljeom na “Instagram”.

Prema tvrdnjama predstavnika “narodne patrole”, sedmorica njihovih pripadnika povukli su se zbog brojnosti migranata, ali su se vratili sa pojačanjem, nakon čega su migranti, kako tvrde, “spustili loptu” i hteli da razgovaraju.

– Tada je došla polcija i krenusli smo agresivno prema nima, da bismo došli do njihovog oružja. Obišli smo ilegalne kampove, a njihova dokumenta su doneta samo da bi se znalo ko je uzimao ove telefone – kažu u “narodnim patrolama”.

“Narodne patrole” tvrde da mobilni telefoni, oduzeti od migranata, pripadaju Subotičanima i da je Subotica od danas bezbedniji grad. Oni su optužili ovdašnju policiju i tužilaštvo da ne rade svoj posao i ukazali da svi pasoši, koje su prikazali pred kamerama, imaju po svega dva ili tri pečata.

Podsetimo, protest “narodnih patrola” zbog napada migranata na Subotičane bio je zakazan za danas kod hotela “Patrija”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.