blank

Naša radost objavila odluku Upravnog odbora u vezi sa objektom “Poletarac” i sporazum sa “Bomaksom”

blank

Kao što je Veljko Vojnić, tehnički direktor Naše radosti, najavio tokom jučerašnjeg sastanka sa roditeljima, Naša radost je danas, oko 14 časova, na svom sajtu objavila odluku Upravnog odbora u vezi sa radom objekta “Poletarac” u Ulici Matije Gupca i sporazum sa firmom “Bomaks” koja pored pomenutog objekta grad stambenu zgradu, zbog čega je u junu ove godine vrtić evakuisan.

U odluci Upravnog odbora, donetoj jednoglasno (5 prisutnih od ukupno 9 članova) navedeno je da se Naša radost obraćala ovdašnjoj Građevinskoj inspekciji, ali i pokrajinskim vlastima i pokrajinskoj inspekciji, zbog nepropisno obezbeđenog gradilišta.

U odluci Upravnog odbora navedeno je da je vrtić evakuisan nakon što su planirani zemljani radovi na koti nižoj od jednog metra od temelja zgrade obdaništa, te da su se, nakon izlivanja temelja i podizanja zidova stambene zgrade, stekli uslovi za prestanak odluke o privremenom izmeđtanju iz objekta, budući da novoizgrađeni delovi susednog objekta sad dodatno podupiru zidove samog vrtića.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.