blank

Naša redakcija danas domaćin radionice posvećene poštovanju profesionalnih standarda u izveštavanju o digitalnom nasilju nad decom

blank

Udruženje novinara Srbije – Društvo novinara Vojvodine danas u redakciji našeg portala (Otvoreni univerzitet, Trg cara Jovana Nenada br. 15, 6. sprat), od 17 časova, organizuje radionicu na temu poštovanja profesionalnih standarda u izveštavanju o digitalnom nasilju nad decom.

Tema projekta je osposobljavanje novinara za kvalitetnu analizu i izveštavanje o internet sadržaju koji može biti rizičan za mlade.

Cilj radionice je jačanje stručnih kapaciteta novinara i upoznavanje sa zakonskim i pravilima Kodeksa novinara Srbije kada se izveštava o ovoj osetljivoj temi.

Na radionici će o primerima dobre i loše prakse govoriti kriminolog i novinari sa iskustvom.

Organizatori će voditi računa o sprovođenju propisanih mera zaštite od virusa kovid-19. Nošenje maski je obavezno, kao i održavanje propisane distance.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.