blank

Naše malo nekome je sve (VIDEO)

YouTube video

Potreba za humanošču, i volja i želja da se nekome učini sklopilo se u jednoj Fejsbuk grupi „Naše malo nekome je sve Subotica“ .

Društvene mreže ovoga puta bile su poveznica između ljudi kojima naše malo može da bude mnogo i onih koji mogu da izdvoje nešto vremena i novca. Nesigurnost, ostanak bez posla ili loša finansijska situacija mogu svima da se dese, a tako često zaboravljamo naše teške trenutke.

Sama činjenica da nekome možete da se obratite za pomoć, često je dovoljna da izgurate dan, mesec ili trenutak bespomoćnosti. Sve prođe, pa i težak životni momenat. Tijana, Marija, Josipa i Dana, osnivačice grupe „Naše malo nekome je sve“ na dnevnom nivou rade na spajanju onih kojima je pomoć potrebna i onih koji mogu i hoće da urade sve kako bi nekome olakšali dan.

Novac nije u opticaju, grupa je javna, vidljiva za sve i broji preko 12 hiljada članova. One su uvek tu da svoju nesebičnu pomoć podele svima. Često se razmenjuju informacije, nudi garderoba, ali i sakuplja pomoć u vidu namirnica ili higijenskih potrepština koje se zatim doniraju onima kojima je to neophodno.

Vidovi pomoći su neograničeni, dovoljno je samo da stupite u kontakt preko Fejsbuk grupe sa administratorkama koje će učiniti sve da realizuju prikupljanje i podele pomoć. Jednom mesečno se organizuje i prikupljanje pomoći po mesnim zajednicama.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.