blank

Nezadovoljni Bajmočani organizovali prvu radnu akciju

blank

Nezadovoljni radom mesne zajednice, više meštana Bajmoka se u subotu okupilo kako bi uredili svoje selo i učinili ga lepšim. Organizatori su za Subotičke.rs rekli da je ovo prva akcija u nizu, te da će kroz samo nekoliko dana biti organizovano čišćenje pokošenih površina.

Ervin Bata je naveo da je na radnu akciju došao zato što smatra da je Bajmok zanemaren od strane rukovodstva mesne zajednice.

blank

– Vlast koja je više puta opomenuta zbog nepoštovanja svojih obaveza dovela je do toga da se građani okupe na radnoj akciji. Smatram da je ovo preko potrebno zato što je Bajmok zarastao. Komunalni radnici čiste, ali samo određene delove, pa je sve ostalo ostavljeno da zarasta u korov – poručio je Bata.

Istakao je da je poražavajuća činjenica to što su tokom rada na više mesta u selu uočili veliku količinu plastičnih boca, staklenu i papirnu ambalažu, te je pozvao građane da to više ne čine, te da smeće odlažu u kante.

blank

– Želimo da se zahvalimo svim učesnicima, kao i ljudima dobre volje koji su svojim prisustvom ili na neki drugi način potpomogli ovu akciju. Naglašavamo da naše radne akcije nemaju nikakve veze sa politikom ili bilo kojom političkom strankom, već predstavljaju akt dobre volje i želju da se nešto u našem selu promeni i uredi – zaključili su organizatori i pozvali sugrađane da se u što većem broju odazovu na neku od narednih radnih akcija.

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.