blank

Norbert Cvijanov vršilac dužnosti predsednika Nove stranke

blank

Na jučerašnjoj sednici Predsedništva Nove stranke konstatovana je ostavka dosadašnjeg predsednika Arisa Movsesijana, a kao član Predsedništva sa najdužim stažom za vršioca dužnosti predsednika stranke, do nove izborne konferenmcije, izabran je Subotičanin Norbert Cvijanov.

Cvijanov za Subotičke.rs kaže da će u predstojećem periodu, odnosno do izborne konferencije, Nova stranka nastaviti putem kojim je do sada išla.

– Nastavljamo da idemo jasno ka Evropi, boreći se za demokratiju, vladavinu prava i slobodu medija – rekao je Cvijanov za naš sajt, dodajući da konačno neku stranku, pa makar i na ovaj način, do izborne konferencije, predvodi neko ko nije iz Beograda, ne računajući tu Srpski pokret “Dveri”.

– Potrebno je rebrendiranje kompletne političke scene u Srbiji. Koristićemo znanje bivših lidera, ali je došlo vreme da se vođstvo prepusti mlađima, ljudima koji drugačije posmatraju svet i žive u novom, brzom, globalnom svetu – dodao je Cvijanov.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.