blank

NOVI SET PITANJA UPRAVI ZOO VRTA Odgovorite gde su tela lavića!

blank

 

Redakcija portala Subotičke.rs jutros je upravi Zoološkog vrta na Paliću prosledila novi set pitanja, nakon saznanja do kojih smo došli od nezvaničnih izvora unutar Zoološkog vrta.

Evo teksta pisma koje smo prosledili na zvaničnu imejl adresu Zoološkog vrta:

Poštovani,

Molim vas da redakciji portala Subotičke.rs dostavite odgovore na sledeće molbe i pitanja:

Ukoliko su mladunci lava uginuli zbog nedostatka mleka i neiskustva lavice, kako nam je prvobitno saopštila Jelena Toljagić, molimo vas da nam saopštite gde su tačno sahranjena njihova tela i da nam priložite kompletne obdukcione nalaze, kao i fotografije uginulih lavića koje ste, ukoliko je Toljagićeva govorila istinu, morali da načinite.

Da li je istinita informacija, dobijena od nezvaničnih izvora, da tela lavića sutradan, nakon što su lavići vraćeni u kavez nakon prihrane mlekom, nisu ni pronađena?

Ko je tačno naložio vraćanje lavića u kavez? (Naši izvori tvrde da su to direktor Petar Savić. i veterinar Tibor Janoši?

Kako komentarišete navode dela zaposlenih da je laviće najverovatnije pojeo mužjak, što je, kako navode, svojestveno mačkama?

Kako koemntarišete navode dela javnosti da su lavići najverovatnije prodati i da zbog toga njihova tela, navodno, nisu pronađena?

 

Branko M. Žujović

Subotičke.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.