blank

Obaveštenje za roditelje novoupisane dece u PU „Naša radost“

Dom zdravlja Subotica, Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece, Odeljenje za odojčad, predškolsku decu, školsku decu i omladinu, obaveštava sve roditelje novoupisane dece u PU „Naša radost“ da je potrebno što pre zakazati termin za sistematske preglede.

blank
Foto: Pixabay

Sistematski pregledi su neophodni za izdavanje Zdravstvenog lista i potvrda o vakcinaciji.

Dom zdravlja moli roditelje da se jave našem dečjem Savetovalištu na broj telefona 065/918-55-83 svakog radnog dana od 7 do 8 časova i od 13 do 14 časova kako bi dobili termin za pregled.

Napominju da je obavezno dovesti dete na pregled i poneti vakcinacioni kartončić radi uvida u vakcinacioni status deteta. Deca koja nisu u potpunosti vakcinisana, odnosno ona kojima nedostaje neka od vakcina propisana zakonom i aktuelnim kalendarom vakcinacije, biće vakcinisana prilikom pregleda, navodi se u saopštenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Mogući pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 21 do 30 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija može uzrokovati

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 22 do 34 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.