blank

Odbojka: Crvena Zvezda zaustavila Spartak (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Odbojkašice Spartaka poražene su od Crvene Zvezde pred punom Halom sportova. Revanš meč četvrtfinala plej-ofa pripao je Beograđankama rezultatom 3:0 (25:22, 25:15, 25:19).

Spartak: Grubanov 1, Jeković 10, Rodić, Korolija 3, Kocić 14, Džaković 2, Matić 4, Baić 2, Šipić 3, Ivković, Žigić.

Crvena Zvezda: Taubner, Đurđević, Mateska 3, Živojinović 9, Marković 8, Ćirović 1, Sajić, Vrcelj, Cleger 19, Čanak 8, Stojić 15, Janjić, Žigić, Rodić.

Odbojkašice Crvene Zvezde savladale su Spartak i u drugom meču četvrfinala plej-ofa. Subotičanke su uspele da pariraju odličnom protivniku samo u prvom setu.

blank
Foto: Subotičke.rs

U prvom delu prvog seta rezultat je bio izjednačen da bi u nastavku gošće povele 17:14. Zatim su golubice izjednačile rezultat na 18:18, ali završnicu seta su Beograđanke odigrale mnogo bolje i skoncentrisanije za 1:0.

Crvena Zvezda je povela brzo u drugom setu, a nedugo zatim i napravila veliku prednost kada je na semaforu stajalo 15:5. Ova razlika je bila prevelika za Spartak koji gubi i drugi set.

Takođe, i u poslednji set Crvena Zvezda ulazi dobro i pravi malu razliku, ali Subotičanke poravnavaju na 6:6. Dale su golubice sve od sebe da do kraja ugroze Crvenu Zvezdu, ali su gošće pokazale da su kvalitetniji protivnik i da su zasluženo ušle u polufinale.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.