blank

Odbojkaši ostali bez finala

Odbojkaši Spartaka poraženi su u trećem meču polufinala plej of-a od Vojvodine rezultatom 3:2 (30:28, 25:15, 18:25, 24:26, 18:16). 

blank
Foto: Subotičke.rs

Meč u Novom Sadu ispunio je tribine do poslednjeg mesta, a Subotičani nisu iskoristili tri meč lopte za ulazak u finale.

Vojvodina: Simić 7, Milanović, Bajandić, Zečević 1, Negić, Rudić, Kavogo, Ubiparip 10, Mišković, Antunović, Buculjević 6, Parapunov 20, Krsmanović 11, Mehić 18.

Spartak: Milović, Mašulović 12, Jungić 1, Tomčić, Peić, Lačić 6, Vulikić 3, Šuvački, Šebek, Khan 26, Dulić, Pavlović 7, Omar 18, Tumbas.

Prava drama viđena je na terenu Spensa. Spartak se kao feniks iz pepela podigao posle vođstva Vojvodine od 2:0 i imao šansu u petom setu da uđe u finale ali je sreća ipak bila na strani Novosađana koji će u finalu protiv Partizana braniti titulu.

Spartak je dobro odigrao prvi set i imao čak tri set lopte koje nije iskoristio, pa je Vojvodina povela sa 1:0. Novosađani su, puni samopouzdanja, poveli u drugom setu i napravili razliku od šest poena, a nakon toga imali su i deset set lopti, pa su olako rešili set.

Nisu se predali Subotičani, te su dobrom odbranom u trećem setu stigli do prednosti. Raspoloženi Mašulović i Kan vodili su Spartak do 2:1.

U četvrtom setu nastavio je Spartak sa dobrom igrom i stekao prednost na sredini seta od pet poena, ali je Vojvodina uzvratila i poravnala rezultat. U veoma neizvesnoj završnici Spartak je odigrao bolje i nakon dve set lopte izjednačio na 2:2.

U petom setu igralo se za poen i rezultat je bio u nekoliko navrata nerešen, ali je Spartak prvi stigao do meč lopte koju nije iskoristio, a Kan je zatim propustio i drugu.

Spartak je posle izjednačenja ponovo imao meč loptu koju nije uspeo da iskoristi.

Vojvodina se odbranila, došla do prve meč lopte koju je iskoristila za pobedu i plasman u finale plej-ofa.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.