blank

Odbojkaši Spartaka srušili prvaka!

Odbojkaši Spartaka slavili su u Novom Sadu protiv aktuelnog prvaka Vojvodine rezultatom 3:2 (16:25, 25:19, 24:26, 25:21, 15:12) u prvom meču polufinala plej-ofa Super lige.

blank
Foto: MOK Spartak

Vojvodina: Simić 15, Milanović, Bajandić, Zečević 1, Negić, Rudić, Kavogo, Ubiparip 11, Mišković, Antunović, Buculjević 6, Parapunov 19, Krsmanović 16, Mehić 13

Spartak: Milović, Mašulović 19, Jungić 5, Tomčić, Peić, Lačić 2, Vulikić 2, Šuvački, Šebek, Khan 25, Dulić 4, Pavlović 9, Omar 6, Tumbas.

Ostvarili su veliki rezultat odbojkaši Spartaka pobedivši sinoć su na Spensu aktuelnog šampiona Vojvodinu. Napravili su brejk Subotičani u polufinalnom meču plej-ofa.

Prvi set rešili su Novosađani u svoju korist ubedljivo 25:16 nakon rezultatske klackalice. U drugom setu golubovi su se trgli i poveli 9:6. Nakon toga Vojvodina je uspela da smanji na 10:9, ali su Subotičani ekspresno odgovorili i napravili seriju koja im je bila dovoljna do kraja seta za 1:1.

Treći set bio je zanimljiv i izjednačen do samog kraja. U finišu seta raspoloženi Mehić je nakon 23:23 poveo svoju ekipu do novog vođstva.

Spartak je poveo na početku četvrtog seta sa 5:1, zatim je Vojvodina na sredini seta bila na poen zaostatka, da bi raspoloženi Kan i Mašulović fantastično odigrali finiš za izjednačnje u setovima.

Peti set odigrali su Subotičani kao i u većini odlučujućih setova u ovoj sezoni. Bili su skoncentrisaniji i hladnokrvniji u odlučujućim poenima za veliku radost i lepu uvertiru za revanš meč u Subotici.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.