blank

Odvoženje kabastog otpada ove nedelje u MZ Prozivka, Kertvaroš i Željezničko naselje

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica prolećnu akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava ove nedelje sprovodi u Mesnim zajednicama “Prozivka”, “Kertvaroš” i “Željezničko naselje”.

blank
Foto: JKP Čistoća i Zelenilo, fejsbuk

U Mesnoj zajednici “Željezničko naselje” akcija odvoženja kabastog otpada biće održana 22. i 23. maja, a kontejneri će biti postavljeni na uglu ulica Jovana Mikića i Milutina Uskokovića, na uglu ulica Jovana Mikića i Bračke, na uglu Hrastove i ulice Jovana Mikića, na uglu Kopaoničke i Bajmočke ulice i na uglu Milutina Uskokovića i 51. divizije.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Kertvaroš” biće postavljeni danas i sutra, 20. i 21. maja, kod obdaništa Šumice, na uglu ulica Tesline i Heroja Pinkija, iza samoposluge u ulici Josipa Kraša i na uglu ulica Boška Buhe i Save Kovačevića.

U Mesnoj zajednici “Prozivka” kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u petak, 24. maja na uglu ulica Nade Dimić i Lajoša Joa, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 13 do 21 stepen Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.