blank

Otvoreni, kreativni i mladi ― njihov svet (VIDEO)

YouTube video

„Kreativna akademija” je projekat u korelaciji sa „Erasmusom” i partnerima iz Velike Britanije, Grčke i Belgije, u kome su svoj pogled na svet iz ugla učenika srednjih škola pokazali i učenici iz Subotice i Novog Sada.

Radove su izlagali srednjoškolci Ekonomske škole „Bosa Milićević” iz Subotice i Škole za dizajn „Bogdan Šuput” iz Novog Sada. Umetnički rezultat su radovi nastali u saradnji profesora, učenika i kreativnih profesionalaca, a u narednih nedelju dana, jedan deo ovih radova ćete moći da pogledate na Otvorenom univerzitetu, u Subotici.

U pitanju su grafički radovi srednjoškolaca iz Novog Sada, dok su svoj kreativni potencijal učenici iz Subotice pokazali u digitalnom marketingu, odnosno postavci svog grada i Palića na društvenim mrežama.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 37 stepeni Celzijusa. Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha

Detaljnije »
blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija je relativno povolјna. Oprez

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.