blank

Počela podela tipskih kanti u Mesnoj zajednici Ljutovo

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo” saopštilo je da će od danas do utorka, 9. maja, deliti besplatne tipske kante za odvoženje otpada u Mesnoj zajednici Ljutovo.

blank
Foto: Zvanična Fejsbuk stranica JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica

Podela tipskih kanti će se obavljati radnim danima od 8 do 14 časova i 30 minuta, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, moći će da je preuzmu u prostorijama Mesne zajednice Ljutovo, radnim danima 26. aprila do 9. maja, od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

Za izvršenu uslugu, počevši od 1. juna, Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom- usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada. Prvi račun će stići u julu 2023. godine.

Odvoženje otpada putem tipske posude (kante) će se sprovoditi svakog ponedeljka, počevši od 15. maja. Do tada, smeće će se odvoziti putem tipske vreće (žuti džak) ustaljenom dinamikom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 22 do 34 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.