blank

Počeo Etnofest

blank

Koncertima umetnika iz Austrije, Italije, Zimbabvea i Belgije sinoć je na Velikoj terasi na Paliću počeo Etnofest. Tokom festivala nastupiće umetnici iz više zemalja širom sveta.  Ulaz na festival je, kao i prethodnih godina, besplatan, ali će preporučeni dobrovoljni prilog po koncertnoj večeri biti 300 dinara.

„Naš pristup je dokazano iskrenih namera da se bavi kulturom i isključivo kulturom, bez namere podilaženja ili prilagođavanja trenutnim društvenim pa i političkim trendovima”, poručili su organizatori, ističući da je reč o najbogatijem i najkvalitetnijem muzičkom događaju koji Subotica ima.

Kako je navedeno, festival su podržali Grad Subotica, Park Palić, JP „Palić – Ludaš”, Austrijski kulturni forum, Program Kreativna Evropa putem projekta MOST, Infostud, Pivara Patuljak, Centar / Központ Subotica, Magločistač, Baraka darabuke, NKD – Nacionalna koalicija za decentralizaciju, Grupa 484, Fondacija „Jelena Šantić” i #EUzaTebe.

Kompletan večerašnji program dostupan je ovde.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.