blank

Podignuti drvoredi uz put Stari Žednik – Đurđin

blank

Udruženje građana „Zelena oaza” okupilo je u nedelju više od sedamdeset sugrađana koji su učestvovali u akciji pošumljavanja i ozelenjavanja prigradskih naselja. Oni su tom prilikom posadili po jedan i po kilometar drvoreda sa obe strane puta od Starog Žednika ka Đurđinu.

Mihajlo Ždrnja se u ime ovog udruženja zahvalio svim učesnicima iz Subotice, Starog Žednika i okoline, kao i kompanijama „Auxality”, „Infostud”, „Infora”, „Studio Present”, „Concord Soft” i „ICB Tech”, koje su podržale akciju. Posađeno je više od četiri stotine sadnica javora i jasena.

blank

Kako je naveo, cilj udruženja u narednom periodu jeste pošumljavanje lokalnih i regionalnih puteva, te je tim povodom pozvao čelnike mesnih zajednica da se odazovu pozivu i da zajednički naprave plan ozelenjavanja.

blank

– Ovom prilikom pozivam sve čelnike mesnih zajednica da od jeseni napravimo plan kako da dođemo i u vašu mesnu zajednicu i da sa subotičkim kompanijama i svim dobrim ljudima zajedno napravimo od naše Subotice zelenu oazu – zaključio je Ždrnja.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.