blank

Pokušpaj ubistva i saobraćajna nesreća koju je izazvao Somborac pod dejstvom alkohola i kanabisa

blank

Subotička policija saopštila je da je uhapsila M. B. (78) iz Subotice, zbog sumnje da je oštrim predmetom pokušai da ubije jednu osobu, zadavši mu ubod u stomak.

“Policija ga je ubrzo identifikovala i kod njega je pronađeno šilo kojim je kako se sumnja, naneo teške povrede četrdesetosmogodišnjem muškarcu. Povređeni muškarac je zbrinut u Opštoj bolnici u Subotici.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu”, navedeno je u policijskom saopštenju.

Policija je danas saopštila i da je isključila iz saobraćaja i zadržala dvadesetčetvorogodišnjeg vozača iz Sombora koji је noćas, na auto-putu, upravljajući automobilom marke ”opel”, u stanju teške alkoholisanosti i pod dejstvom kanabisa, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe lakše povređene.

“Vozač je zadržan do 12 sati i protiv njega će Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja”, navedeno je u saopštenju.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.