blank

Politehnička škola proslavila svoj dan (VIDEO)

YouTube video

Danas je u Politehničkoj školi obeležen Dan škole na kome su se okupili svi učenici i profesori, kako bi svojim prisustvom uveličali, za njih poseban dan. Politehnička škola beleži 21. godinu kako obrazuje mlade kadrove pod ovim imenom, a dugu tradiciju ima još od 19. veka u nekoliko oblasti: geodezija, građevina, mašinstva.

Maturanti se ovih dana fokusiraju na kraj četvorogodišnjeg školovanja, maturske ispite i neizvesnost u daljem životu, ali nikad ta neizvesnost nije slađa i draža nego tad, kad imaš svo vreme i snagu sa kojom ćeš osvojiti svet.

Bend škole „Teška vremena” uveličao je svojom muzikom, svečanost povodom Dana škole.

Učenici Politehničke škole nižu uspehe pa je tako najnoviji – drugo i treće ekipno mesto za internet oblikovanje i digitalnu grafiku, na 27. Republičkom takmičenju u grafičkom dizajnu koje je održano u Vranju od 20. do 22. aprila.

Takmičari iz subotičke Politehničke škole se učestvovali u kategorijama internet oblikovanja, grafike i grafičke pripreme, a već u narednih mesec dana ova srednja škola priprema se za novu ekipu koja će upisivati neki od profila koje nudi ova obrazovna ustanova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija imaće nešto povoljniji uticaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.