blank

SSP: Zakup apoteka skandal, vlastima važniji privatni interes od javnog

blank

Subotički odbor Stranke slobode i pravde (SSP) saopštio je danas da je, kako je navedeno, uništavanje Apoteke Subotica izdavanjem u zakup beogradskoj privatnoj kompaniji Galen farm jedan od poslednjih svojevrsnih skandala, čime je, kako se dalje navodi, ova subotička ustanova, koja je do samo pre dve godine poslovala sa dobitkom, faktički ugašena.

“Time je još jednom potvrđeno da je sadašnjoj vlasti u Subotici važniji privatni interes od javnog. Ovo je samo jedan u moru primera kako je Grad Subotica sistematski uništavan poslednjih devet godina pod režimom vladajuće garniture na čelu sa SNS.

Građanima Subotice je dosta ćutanja i ignorisanja očiglednih problema sa kojima se grad suočava. Nepoverenje građana u lokalnu vlast kulminiralo je poslednjih nekoliko godina. Potrebno je da se konačno oslobodimo straha i izrazimo svoje nezadovoljstvo i neslaganje sa dosadašnjim načinom vođenja grada. U ime tih građana Subotice, ali i onih do kojih naš glas ne dopire zbog totalnog medijskog mraka, Stranka slobode i pravde osnovala je Gradski Odbor SSP Subotica.

Zalagaćemo se na prvom mestu da se naši sugrađani oslobode straha, jer je zastrašivanje jedan od, ako ne i glavni, mehanizam vladanja aktuelnog režima”, navedeno je u saopštenju SSP-a.

U saopštenju SSP-a navedeno je i da je poslednjih devet godina kroz Suboticu, kao i po mnogim ostalim gradovima i opštinama širom Srbije, prohujao uragan političkih diletanata sa diplomama stečenih preko noći sa sumnjivih privatnih univerziteta i fakulteta.

“Ta ‘gospoda’ ne samo da su upitna po pitanju svog obrazovanja, već i po svojim često sumnjivim biografijama i prošlosti”, kaže se u saopštenju subotičkog SSP-a.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.