blank

Poljoprivrednici radikalizuju protest, danas blokada raskrsnice kod “Patrije”

blank

Blokada počela u 10 časova i trajaće sat i po vremena, nakon čega će pola sata biti propuštana vozila. Blokada će u pomenutim intervalima trajati do 20 časova

Subotički poljoprivrednici danas su najavili radikalizaciju protesta. U deset časova počela je blokada raskrsnice kod hotela “Patrija” koja će trajati sat i po vremena, nakon čega će pola sata biti propuštana vozila. Ovaj vid protesta u pomenutim intervalima biće nastavljen do 20 časova, saopštio je danas Marinko Kujundžić, predstavnik poljoprivrednika koji protestuju.

On je rekao da poljoprivreednici zahtevaju da Grad Subotica osnuje krizni štab koji bi procenio štetu od suše i da gradska skupština uputi zahtev Vladi Srbije da na području našeg grada proglasi stanje elementarne nepogode.

Kujundžić je napomenuo da bi, ukoliko pregovori u Beogradu ne daju rezultat, poljoprivrednici protest moglu da nastave i na drugim lokacijama.

Broj traktora na subotičkim ulicama danas je sa šezdesetak, koliko ih je bilo na početku protesta, povećan na oko stotinu.

Vođa subotičkih poljoprivrednika koji prostestuju, Miroslav Matković, izabran je za člana delegacije koja u Beogradu pregovara sa Ministarstvom poljoprivrede.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.