blank

Poljoprivrednici „zadnja rupa na svirali” (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Poljoprivrednici će i danas traktorima blokirati puteve i ulice u više gradova Vojvodine i centralne Srbije. Oni traže ispunjenje osam zahteva koje su predali Ministarstvu poljoprivrede i Vladi Srbije.

Iako se nalazimo na istom mestu godinu dana nakon prethodnog protesta, zahtevi poljoprivrednika nisu isti, ali je njihov položaj gori nego što je bio.

„Vlast nas nije razumela ni prošle godine, a to se ponovilo i ove. Svinjarstvo je uništeno, sad su stočari na redu, a sledeći su ratari. Vlast se ponaša prema nama tako da ih je baš briga za nas i naše probleme. Ovo što mi radimo nije samo u interesu nas, nego svakog seljaka Srbije. Smatramo da možemo i želimo da živimo bolje”, naveo je Miroslav Matković, predsednik Udruženja poljoprivrednik proizvođača.

Opširnije u našem video-prilogu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sportska dešavanja za vikend

Program sportskih dešavanja za vikend: Petak: -Muški fudbal: Superliga, TSC – Voždovac, 18 časova. Pročitaj još Pionirska Fleg liga Rukometaši poraženi u Crvenki Džudisti Spartaka

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 23 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu imati povolјan uticaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.