blank

„Pomoć na putu” – neizostavni paket koji vozači treba da imaju (VIDEO)

YouTube video

 

„Pomoć na putu” predstavlja vrstu osiguranja koju plaćate na godišnjem nivou, i odnosi se na sve nepredviđene situacije koje mogu da vam se dese a tiču se vašeg vozila.

U zavisnosti kakav paket platite, od onog najjeftinijeg do premijum, na lice mesta, kao pomoć, izlazi ekipa koja će vas odšlepati do prvog servisa, popraviti, ako to kvar dozvoljava, na licu mesta, odvesti sve putnike iz automobila kući, do željenog mesta, smeštaja, pokriti troškove rent-a car-a, putovanja.

Gde god da se putuje, ništa se ne prepušta slučaju, a ovakav vid paketa predstavlja samo dodatno osiguranje, da će se u slučaju nezgode, pomoć naći na putu.

Treba napomenuti da „Pomoć na putu” ne važi u svim situacijama: osiguravajuće kuće imaju pravo da odbiju pokrivanje troškova u slučaju ako je vozač bio u alkoholisanom stanju, pod uticajem narkotika, ako je uzrok kvara prethodno nestručno održavanje, ukoliko je do kvara ili oštećenja došlo zbog preterane istrošenosti pneumatika, prethodne neispravnosti vozila, nepridržavanja odredbi o zaštitnim merama.

Opširnije pogledajte u video-prilogu. 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.