blank

Predstavljen novi šef stručnog štaba Spartaka (VIDEO)

YouTube video

Nakon četiri poraza u nizu i sedam utakmica bez pobede, fudbalski klub „Spartak” sporazumno je raskinuo saradnju da trenerom Slavkom Petrovićem, pa je na mesto šefa stručnog štaba došao dugogodišnji saradnik kluba Ljubiša Dunđerski, dok će njegov pomoćnik biti Savo Pavićević. 

blank

Predsednik kluba Nikola Simović, zahvalio se Petroviću na svemu što je uradio za klub i poželeo mu sreću u daljem nastavku trenerske karijere.

– Ljubiša je pet godina bio sportski direktor našeg kluba, nakon čega je karijeru nastavio u Fudbalskom klubu „Vojvodina”. Pre tri meseca smo obnovili saradnju, a danas je postavljen na mesto šefa stručnog štaba, jer smatramo da je on najbolje rešenje u ovom trenutku. Očekujemo da u narednom periodu što pre izađemo iz rezultatske krize i vratimo se neku pobedničku stazu, u gornji deo tabele gde Spartak sigurno i pripada – rekao je Simović. 

blank

Da se od sudbine ne može pobeći pokazuje činjenica da je Dunđerski pre dve godine trebalo da bude šef stučnog štaba, ali su ga putevi odveli na neku drugu stranu.

Trenersku karijeru sam počeo 2010. godine, tako da meni ovo nije strano. Siguran sam da „Spartak” može da izađe iz rezultatske krize. Trudićemo se da promenimo neke stvari u sistemu igre, kako bismo se na teren vratili brži, agresivniji i bolji. Zahvalan sam i srećan što je klub odlučio da Sava i ja dođemo zajedno i uveren sam da zajedničkim snagama možemo što pre da se vratimo na mesto gde Spartak i treba da bude zaključio je Dunđerski. 

Savo Pavićević naglasio je da je ovaj klub njegova druga kuća i da je poziv prihvatio bez razmišljanja. On je istakao da proces povratka kluba na pravi kolosek neće biti lak, ali veruje da će u tome svi zajedno uspeti.

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.