Subkultura

Prijavite se za radionicu

Udruženje novinara Srbije – Društvo novinara Vojvodine organizovalo je radionice na temu „Uloga novinara u sprečavanju digitalnog nasilja nad decom“, i dok je prva održana danas u Novom Sadu, druga je zakazana za 20. septembar u Subotici.

Radionica će biti organizovana u prostorijama redakcije portala Subotičke.rs, na šestom spratu Otvorenog univerziteta, na Trgu cara Jovana Nenada 15, s početkom u 17 časova.

Kako je navedeno, tema projekta je osposobljavanje novinara za kvalitetnu analizu i izveštavanje o internet sadržaju koji može biti rizičan za mlade. Cilj radionice je jačanje stručnih kapaciteta novinara i upoznavanje sa zakonskim i pravilima Kodeksa novinara Srbije kada se izveštava o ovoj osetljivoj temi. Na radionici će o primerima dobre i loše prakse govoriti kriminolog i novinari sa iskustvom.

Učešće je besplatno, ali je neophodna prijava imejlom na: [email protected], u kojoj je potrebno navesti ime i prezime, broj telefona i redakciju. Broj učesnika je ograničen.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

Povezane vesti

Piknik i koncert u šumi

Udruženje građana „Klara i Rosa“ u saradnji sa javnim preduzećima „Vojvodinašume“ i „Palić-Ludaš“, te udruženjima „Poželi želju” i „Četvrta Mini-Jugoslavija”, organizuje piknik i koncert u

Detaljnije »

Prijavite se na našu mejling listu

Besplatno jednom nedeljno stizaće

Vam najvažnije vesti na mejl.

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.