blank

Prikupljeno više od 150.000 dinara za Milu Mikulić (VIDEO)

YouTube video

U centru grada juče je održan Humanitarni bazar za Milu Mikulić, četvorogodišnju devojčicu koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Bazar je organizovala neformalna grupa „Naše male nekome je sve”, a kako su naveli nakon manifestacije, za Milu je prikupljeno 70 evra i 157.641 dinar. Sva sredstva će biti uplaćena u ponedeljak na račun Fondacije „Budi human”.

‒ Okupili smo se na trgu kako bismo skupili što više sredstava za Milu Mikulić, koja boluje od spinalne atrofije mišića tip 2. Njoj su sredstva potrebna kako bi otišla na lečenje u Italiju, ali i za ostala pomagala i lekove ‒ poručila je Tijana Mijović, jedna od koordinatorki grupe „Naše male nekome je sve”.

blank

Sugrađani su Milinom lečenju mogli da doprinesu kupovinom limunade, kafe, igračaka, biljaka i suvenira, a vaspitačica Jovanka Kovačević je u kostimu klovna animirala najmlađe Subotičane.

‒ Odazvala sam se ovoj humanitarnoj akciji kako bismo pomogli da naša Mila što pre ode na lečenje – poručila je Jovanka Kovačević i zamolila sve Subotičane koji mogu da pomognu.

blank

‒ Ko nije bio u mogućnosti da prisustvuje bazaru, novac može da uplati na žiro-račun preko Fondacije „Budi human”, ali i slanjem SMS poruke 1073 na 3030, kako bi doprineo Milinom lečenju – zaključila je jedna od koordinatorki grupe „Naše male nekome je sve” Dana Radomirović.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.