blank

Problem u ulici Koste Trifkovića: Sugrađanki prokišnjava od komšije (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Sugrađanki Ireni Tot, iz ulice Koste Trifkovića, prokišnjava soba zbog oštećenja nastalih kada je njen komšija počeo da gradi pekaru. Obraćala se Službi za inspekcijske poslove, kao i Komunalnoj policiji, ali svi prebacuju „loptu jedni na druge”.

„Prošle godine, čovek iz Prizrena je kupio kuću kako bi napravio pekaru. Zbog te njegove pekare imamo puno štete, i komšije i ja, a njemu to na jedno uvo uđe, a na drugo izađe”, započinje priču Tot.

„Kući smo kupili pre 20 godina sa ovim dimnjakom koji smo koristili za čvrsto gorivo, a koji sada ne možemo da upotrebimo. Pekar je svoju kuću podigao visoko, a ja ne mogu da dozidam dimnjak zato što je postojeći visok sedam i po metara, tako da to temelj ne bi mogao da izdrži. Komšija koji takođe ima problema zbog dozidane pekare mi je doneo rešenje iz katastra u kom se jasno vidi da između dva objekta, moje kuće i pekare, mora da postoji razmak, a tu nema ni milimetar razmaka”, priča Tot i nastavlja:

„U maju mesecu su mi nove komšije skinule dva reda crepa i od tada meni prokišnjava u jednoj sobi. Voda ide ispod parketa, šta da vam kažem. Oni su vratili crep nazad, ali tako da meni i dalje prokišnjava, što znači da problem nije rešen. Hteli su i oluke da mi skinu, ali sam se, uz svađu, izborila da to ne urade. Zid je počeo da mi puca”, navodi sugrađanka.

blank

Kako kaže, više puta se obraćala nadležnim organima, ali svi oni prebacuju problem jedni na druge.

„Obraćala smo se Službi za inspekcijske poslove, ali su papiri nekim čudom nestali i prvi, i drugi put kada sam prijavila moj problem. Na treći poziv su došli, ali su rekli da to nije njihova nadležnost, pa su me uputili na Komunalnu policiju, koja je takođe naglasila da to nije njihova nadležnost. Prebacuju „loptu jedni na druge”, a niko ništa ne radi”, priča nezadovoljna sugrađanka.

Tot navodi da komšija tvrdi da je on „Bog i batina” i da mu ona ne može ništa.

„Komšija meni obećava da želi da reši problem koji je nastao zbog njegove gradnje, ali su to prazne priče. Naglasio mi je da je on „Bog i batina” i da mu ja ne mogu ništa. I stvarno je tako, ne može mu niko ništa. Nisam jedina, jer i ostale komšije imaju probleme sa njim. Sad i da želimo komšije i ja da prodamo kuću, ne možemo dobiti onoliko novca koliko kuća vredi” zaključuje Tot.

Opširnije pogledajte u video-prilogu.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.