blank

Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada JKP “Čistoće i zelenila”

JKP “Čistoća i zelenilo” vršiće prolećnu akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Subotice. U planu su akcije odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz vangradskih mesnih zajednica kao i gradskih mesnih zajednica.

blank
Foto: JKP Čistoća i Zelenilo, fejsbuk

U sklopu prolećnog komunalnog uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica JKP «Čistoća i zelenilo» Subotica postavlja kontejnere veće zapremine za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava. Kontejneri se postavljaju na lokacijama po programu do 8 časova, a prazne se između 12-14 časova i 17-19 časova. U onim mesnim zajednicama u kojima ova akcija traje po dva dana, kontejneri ostaju na lokacijama tokom čitave noći i povlače se narednog dana od 17 časova. U onim mesnim zajednicama u kojim akcija traje jedan dan, povlačenje kontejnera počinje od 17 časova.

Nakon uklanjanja kontejnera interventna grupa JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica vrši uređenje punktova.
Akcija se odvija u vremenskom periodu od 21.03.2024. godine do 13.06.2024. godine, prema datom rasporedu.

Za sprovođenje akcije u vangradskim i gradskim mesnim zajednicama odgovorno je JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica.

Stručni nadzor nad realizacijom ovog Plana odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotice u 2024. godini sprovodiće Služba za inspekcijsko – nadzorne poslove Gradske uprave Subotica i Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj.

U MZ Čantavir kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni dva dana, 21. i 22. marta na uglu Maršala Tita i Železničkog trka kao i uglu Kanjiškog puta i JNA. Od 22. marta kontejenri će biti postavljeni na uglu ulica Bolmanske i Atile Jožefa, Topolskog puta i Jedinstva i Srbobranskog puta I Maršala Tita.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 20 do 30 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike neće pogodovati osobama sa

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.