blank

Protekle nedelje dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda

U periodu od 30. oktobra do 5. novembra 2023. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda.

blank
Foto: Subotičke.rs

U devet saobraćajnih nezgoda dve osobe su teže povređene i 11 osoba je lakše povređeno dok je u šest saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 52 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 459 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 39 vozača od kojih je za osam vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su osam intervencija protivpožarne zaštite.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 33 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može izazvati uobičajene

Detaljnije »
blank

Vozili pod dejstvom alkohola i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja. Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda koji

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.