blank

Radnički demonstrirao silu protiv Obilića! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka su u nedelju na Sportskom centru ugostili ekipu Obilića iz Zmajeva u okviru 23. kola Vojvođanske lige Sever. Prikazali su dobru igru Bajmočani i ubedljivo slavili rezultatom 4:0 (2:0).

Strelci: Milić 26., Babić 38., Vukelić 70., Petrović 90., minut za Radnički.

Radnički: Lebović S., Maravić, Kolak, Kujundžić, Lebović L., Babić, Stojanović, Miletić, Milić, Šimić, Vukelić. Igrali su još: Petrović, Orčić, Ljubojčić, Marinković, Mitić.

Obilić: Subašić, Knežević, Šmit, Kobilarov, Živojinov, Marković, Simić, Pilipović, Popović, Peković, Mirković. Igrali su još: Perunović, Koprivica, Pavićević.

blank
Foto: Subotičke.rs

Pred mnogobrojnom publikom Radnički je prekinuo lošu seriju i iskalio bes na Obiliću kojeg je nadigrao i ubedljivo savladao.

Od početka susreta videlo se da Bajmočane interesuje samo pobeda. Igrači su bili motivisani da prekinu lošu seriju u predhodnih nekoliko susreta .

Radnički je prvu priliku imao preko Milića koji je iskosa sa leve strane šutirao preko gola. Bajmočani stižu do vođstva u 26. minutu kada je Stojanović dugom loptom izbacio Babića koji je nesebično asistirao Miliću koji pogađa.

blank
Foto: Subotičke.rs

Na 2:0 čekalo se do 38. minuta kada je Maravić probio po desnoj strani i centrirao na drugu stativu gde je Babić odlično odreagovao i savladao Subašića. Do kraja poluvremena nije bilo većih uzbuđenja pa se na odmor otišlo sa rezultatom 2:0.

U drugo poluvreme Radnički je ušao opredeljen pre svega da sačuva prednost, a posed lopte je prepustio Obiliću. Gosti su u jednom periodu imali terensku inicijativu i posed lopte, ali bez izglednih prilika za pogodak dok je Radnički vrebao iz kontre.

U 70. minutu korner je odlično izveo Lebović, a Vukelić bio najviši u skoku za 3:0. Radnički je nakon tog pogotka imao još nekoliko izglednih prilika, ali je sreća spasila goste da ne prime još neki pogodak. Konačan rezultat postavio je mladi Petrović u 90. minutu kada ga je Mitić nesebično proigrao za veliku radost Bajmočana.

Radnički u narednom kolu gostuje ekipi Mladosti iz Turije koja je vezala četiri uzasopna poraza.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.