blank

Radno vreme javnih preduzeća tokom predstojećeg praznika Svih svetih

blank

Više subotičkih javnih preduzeća tokom predstojećeg verskog praznika radiće prema izmenjenom radnom vremenu.

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo” saopštilo je da u ponedeljak, na praznik Svih svetih, neće biti odvožen komunalni otpad iz domaćinstava. Izuzetak će biti Mesna zajednica Kelebija, odakle će smeće biti odvoženo iz domaćinstava sa desne strane, gledajući iz pravca Subotice. Odvoženje kabastog otpada će se redovno odvijati, a toga dana kontejneri će biti postavljeni na Velikom Radanovcu.

Pijace kojima upravlja Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace” do utorka će raditi produženo, do 17 časova, zbog prodaje cveća.

Javno komunalno preduzeće „Pogrebno“ saopštilo je da će u ponedeljak i utorak pružati komunalne i pogrebne usluge od 8 do 13 časova. Kako su naveli, u ponedeljak neće biti sahrana, dok će se u utorak održavati prema rasporedu.

Upravna kancelarija Javnog komunalnog preduzeća „Stadion“, kao i Gradsko strelište i Stonoteniska sala, u ponedeljak neće raditi. Sportsko-rekreativni centar „Prozivka“ i Hala sportova će toga dana raditi prema uobičajenom radnom vremenu, dok će bazen u Dudovoj šumi, sportski tereni u Prvomajskoj i Gradski stadion imati obezbeđeno dežurstvo za sportiste.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.