blank

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

blank

Više javnih preduzeća će tokom predstojećih novogodišnjih praznika raditi prema izmenjenom radnom vremenu, dok će u subotičkom Domu zdravlja biti organizovano dežurstvo.

Dom zdravlja Subotica

Iz subotičkog Doma zdravlja su naveli da će u petak ambulante biti otvorene do 17 časova, nakon čega će biti organizovano dežurstvo u Službi za hitnu medicinsku pomoć. Kako su naveli iz Doma zdravlja, od prvog do trećeg januara ambulante u gradu i prigradskim naseljima neće raditi.

Tokom ovih dana će u Ogranku 4 Službe za opštu medicinu, na Karađorđevom putu 55, biti organizovano dežurstvo od 7 do 20 časova, nakon čega će biti dežurna hitna pomoć.

Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće celodnevno dežurstvo.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece organizovaće dežurstvo od subote do ponedeljka u Dečjem dispanzeru od 8 časova do ponoći.

Stomatološka služba će dežurati od subote do ponedeljka u Zubnoj poliklinici na Trgu žrtava fašizma 16 od 7 do 13 časova.

Kovid ambulanta će u subotu i nedelju raditi od 7 do 17, a u ponedeljak do 20 časova.

Vakcinalni punkt od subote do ponedeljka neće raditi.

Javno preduzeće „Subotica-trans“

U petak će autobusi ovog preduzeća saobraćati do 21 čas i 15 minuta. U subotu i nedelju međunarodna linija Subotica – Segedin neće saobraćati.

U ponedeljak će autobusi saobraćati prema redu vožnje koji važi nedeljom. Toga dana neće saobraćati linija Subotica – Beograd.

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo”

Iz ovog preduzeća su napomenuli da će komunalni otpad u ponedeljak biti odvožen prema uobičajenom rasporedu za taj dan.

Javno komunalno preduzeće „Stadion“

Gradsko klizalište će u petak raditi skraćeno, do 12 časova. Prvog januara će biti zatvoreno, dok će drugog i trećeg raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

Sportsko-rekreativni centar „Prozivka“ će u petak takođe raditi skraćeno, do 12 časova. Tokom vikenda neće raditi, dok će u ponedeljak bazen raditi uobičajeno.

Hala sportova će u petak raditi do 12, dok će u subotu, prvog januara biti zatvorena. U nedelju i ponedeljak će raditi uobičajeno.

Gradski stadion neće raditi u petak i subotu, dok će u nedelju i ponedeljak biti obezbeđeno dežurstvo za sportiste.

Sportski tereni u Prvomajskoj, stonoteniska sala i Gradsko strelište neće raditi.

Upravna kancelarija će u petak raditi od 7 do 12.

Javno komunalno preduzeće „Pogrebno“

Iz ovog preduzeća su naveli da će komunalne i pogrebne usluge u petak biti moguće od 8 do 12 časova, te da će se sahrane održavati prema rasporedu.

Prvog januara neće biti organizovano pružanje komunalnih usluga, kao ni sahrana, dok će ovo preduzeće pogrebne usluge pružati od 9 do 12 časova. Drugog januara takođe, s tim da će pogrebne usluge biti omogućene od 8 do 12 časova.

U ponedeljak, trećeg januara, komunalne i pogrebne usluge biće moguće od 8 do 13, a sahrane će se održavati prema rasporedu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.