blank

Radno vreme za Dan državnosti

Povodom obeležavanja predstojećeg praznika Dan državnosti-Sretenje, u sredu i četvrtak, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstvo.

blank

JKP „Čistoća i zelenilo”

Neće biti organizovano odvoženje smeća iz domaćinstava i blagajna preduzeća neće raditi.

JKP „Parking”

JKP Parking Subotica za vreme obeležavanja Dana državnosti neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada kao i na zatvorenim parkinzima. U istom periodu biće zatvorena i blagajna preduzeća.

JKP „Toplana”

Šalterske službe i blagajna ovog preduzeća neće raditi sutra i u četvrtak.

JP „Pošta”

Glavna pošta u Subotici (Prvomajska 2-4) neće raditi 15. februara, dok će 16. februara biti otvorena od 7.30 do 14 časova. Pošta na Graničnom prelazu “Horgoš” dežuraće sve vreme praznika od 0 do 24 časa.

JKP „Stadion”

Uprava JKP “Stadion”, Dudova šuma, Sportski tereni u Prvomajskoj, Stonoteniska sala i Gradsko strelište neće raditi 15. i 16. februara. Redovno radno vreme imaće Gradsko klizalište i SRC “Prozivka”, dok će u Hali sportova i na Gradskom stadionu biti obezbeđeno dežurstvo za sportiste.

Sinagoga

Subotička sinagoga će 15. i 16. februara raditi od 10 do 18 časova.

JKP „Pogrebno”

Tokom obeležavanja Sretenja komunalne i pogrebne usluge preduzeće će pružati od 8 do 13h.

Apoteka

Apoteka u prizemlju Gradske kuće dežuraće i za vreme državnog praznika od 0 do 24 časa.

Dom zdravlja

Sve ambulante Doma zdravlja Subotica biće zatvorene 15. i 16. februara, osim ambulante Ogranak 4 (Karađorđev put 55) koja će raditi od 7 do 20 časova, dok će u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru biti organizovano dežurstvo od 0 do 24 časa.

Stomatološka služba dežuraće 15. i 16. februara od 7 do 13 časova u zgradi Zubne poliklinike (Trg žrtava fašizma 16), dok će respiratorna ambulanta (Harambašićeva 2) raditi od 7 do 17 časova

Pedijatrijsko dežurstvo biće obezbeđeno 15. i 16. februara u Dečijem dispanzeru (Đure Đakovića 14) od 7 do 24 časa, a nakon toga dežuraće Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice Subotica.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.