blank

Republička izborna komisija proglasila listu koalicije Moramo

blank

Mađarski pokret saopštio je danas da je Republička izborna komisija, pod rednim brojem devet, proglasila listu koalicije Moramo, na kojoj su i kandidati ovog pokreta.

Republička izborna komisija je pod rednim brojem 9 proglasio listu koalicije Moramo. Pored Mađarskog pokreta koji je pridruženi član “Akcije”, ovu koaliciju čoine još Ekološki ustanak i Pokret “Ne davimo Beograd”.

“Mađarski pokret, koji se od osnivanja zalaže za izgradnju građanske države, za ravnopravnost svih zajednica i za široku autonomiju Vojvodine, na ovoj listi će imati 10 kandidata. Naš kandidat Arpad Černik je na 22. mestu ove liste, a pored njega na listi su Gizela Berze, Ildiko Menđan Pletikosić, Jožef Šandor, Ria Tonkovič Beni, Ileš Bečei, Đerđ Hernjak, Peter Červenak i Geza Kučera. Radi se o stručnim, poznatim i priznatim, poštenim ljudima, koji će funkcionisati kao jedan ekspertski tim, jer cilj Mađarskog pokreta nije nagomilanje pozicija, već borba za građane, za interese svih zapostavljenih slojeva i za autonomiju naše pokrajine i naravno za očuvanje životne sredine i sprečavanje ulaganja svih onih investitora koji koriste prljave tehnologije.

U narednim nedeljama ćemo posetiti veliki broj naših sela i gradova, ali za razliku od stranaka na vlasti, umesto praznih obećanja, želimo da razgovaramo sa gradanima o njihovim stvarnim problemima”, navedeno je u saopštenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.