blank

Rukomet: Spartak pobedio Smederevo!

Rukometaši Spartaka gostovali su u Smederevu u prvoj utakmici plej-ofa Super B lige. Subotičani su slavili rezultatom 28:27 (14:14, 24:24) i tako napravili lepu uvertiru pred revanš u nedelju.

blank
Foto: Subotičke.rs

Smederevo: Martić, Milunović 4, Janjušević 1, Zarin 2, Jevđenović 3, Filić, Todorović, Marjanović 6, Marinković, Stojković, Pešić 2, Ristić 8, Mirković, Stanković 1, Živković.

Spartak: Starčević, Momić 2, Miskin 2, Marić, Ivić, Potpara 1, Gašić, Spremo 2, Radosavljević 7, Perazić 1, Bukvić, Živković 1, Stevović 10, Laković 2, Vojvodić, Maksimović.

Spartak je dobio prvi meč plej ofa za ulazak u Super ligu. Nakon regularnog dela meča bilo je 24:24, pa se pristupilo izvođenju sedmeraca u kom su Subotičani bili precizniji.

Prvo poluvreme proteklo je u rezultatskoj klackalici i rezultat je uglavnom bio nerešen, dok je drugo poluvreme bolje otvorilo Smederevo kada je povelo sa tri razlike.

Do sredine drugog poluvremena Subotičani su jurili rezultat i bili su na gol zaostatka. Na 4 minuta do kraja susreta bilo je nerešeno, da bi gosti u poslednjem minutu imali prednost od jednog gola. Spartak je u poslednjem napadu uspeo da postigne pogodak i dođe 24:24.

Druga polufinalna utakmica igra se sutra u Subotici od 18 časova. Prva ekipa koja stigne do dve pobede plasiraće se u finale.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.