blank

Rukometašice Radničkog savladale lidera u Adi!

Rukometašice ŽRK Radničkog iz Bajmoka gostovale su u Adi ekipi Halas Jožef 2 u okviru 14. kola Druge lige i slavile protiv lidera prvenstva rezultatom 34:22 (14:10).

blank
Foto: Subotičke.rs

Halas Jožef 2: Kranjac, Martinović, Boniš, Matić, Kočiš 5, Nađ, Šterbik, Kiralj 1, Šipoš, Telečki 1, Boniš 8, Marki 4, Maluckov, Kokai 3.

Radnički: Radojičić 6, Radulović M. 10, Malinović 3, Milić 7, Vujić, Beneš, Radulović J. 5, Petrović, Dudaš 3.

Rukometašice Radničkog uspele su da „skinu” sa prvog mesta lidera u derbiju 14. kola Druge lige. Odigrale su Bajmočanke još jedan fantastičan meč nakon prošlonedeljne pobede nad Jadranom.

Prvo poluvreme rešile su rukometašice Radničkog u svoju korist sa četiri gola prednosti. U nastavku su Bajmočanke, predvođene odličnom Zoranom Milić, u potpunosti nadigrale rukometašice iz Ade.

Istakle su se Milica Radulović i Jovana Radulović uz mlađanu Vasiliju Radojičić.

ŽRK Radnički se nakon nepotpunog 14. kola nalazi na 3. poziciji Druge lige grupa Vojvodina sa 18 osvojenih bodova. Naredno kolo Bajmočanke će na svom terenu ugostiti ekipu Petrovaradina.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.