blank

SAOPŠTENJE POKRETA GRAĐANSKE SUBOTICE Bakić nije gradonačelnik, već trbuhozborac vladajuće partije

blank

Pokret građanske Subotice saopštio je da je Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice, izdao saopštenje kojim ponovo pokazuje pravo lice aktuelne gradske vlasti.

“Gospodin Bakić deo građana Subotice, koji su izražavali svoje nezadovoljstvo, naziva ostrašćenim i agresivnim pojedincima, nasilnom manjinom, čime šalje jasnu i nedvosmislenu poruku da on nije gradonačelnik svih Subotičana, nego trbuhozborac vladajuće partije.

Ali, ni to nije dovoljno, on ide korak dalje u svojim namerama da podeli građane i poziva ljude da policiji prijave one koji blokiraju puteve, tako protestujući protiv rasprodaje naše imovine i zagađenja naše okoline.

Time gradonačelnik šalje veoma opasnu poruku: on hoće da posvađa građane ovog grada, tako što inicira da komšije, sugrađani, prijavljuju policiji jedni druge.

Pokret građanske Subotice najoštrije osuđuje ovu politiku i vređanje građana od strane gradonačelnika. Pravo svakog građanina Republike Srbije je da izrazi svoje neslaganje sa rasprodajom strateških prirodnih resursa naše države, sa uništavanjem prirodne sredine u kojoj živimo, koju aktuelni vlastodržci sprovode i to na štetu građana i budućih generacija, zbog ličnih materijalnih interesa i očuvanja vlasti.

Pozivamo sve građane Subotice da se u što većem broju priključe protestima i zajednički zaustavimo pomahnitalu vlast”, navedeno je u saopštenju Pokreta građanske Subotice.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.