blank

Savez invalida rada na redovnoj skupštini Opštine organizacije (VIDEO)

YouTube video

Redovna Skupština Opštinske organizacije invalida rada održana je danas u Subotici.

Na dnevnom redu bili su izbor radnih tela, izveštaj komisije, kao i izveštaji o radu i poslovanju, izveštaj Nadzornog odbora i verifikacija plana rada za tekuću godinu.

Stana Svilarov, predsednik Saveza invalida Vojvodine, istakla je koliko je težak položaj penzionera, koji svojom penzijom često ne mogu da pokriju ni osnovne potrebe.

Savez je tu da pomogne svim ugroženim članovima na razne načine, između ostalog, obezbeđivanjem majstora za neke popravke, ali i nabavku ogreva na rate. Svilarov ističe izuzetnu saradnju sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, od kojih Savez invalida rada ima podršku na više nivoa.

Stanko Nimčević, predsednik subotičkog udruženja, decenijama se bori za poboljšanje života članova svoga udruženja, i ističe da razlika između zaposlenog i penzionera nikad nije bila toliko očigledna, ni velika.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.