blank

Slavica Radovanović: Zalagaću se za uvođenje „Amber alert“ sistema (VIDEO)

YouTube video

„Policija bez politike je budućnost zemlje“, kaže u izjavi za Subotičke.rs kandidatkinja na poslaničkoj listi koalicije „Ujedinjeni za budućnost Srbije“

Slavica Radovanović, kandidatkinja na poslaničkoj izbornoj listi koalicije „Ujedinjeni za budućnost Srbije“ za naš portal izjavila je nakon konvencije svoje stranke u našem gradu da je za nju velika čast da kao nestranački kandidat bude kandidat za narodnog poslanika.

– Posebno mi je drago zato što sam istovremeno i predstavnica Centra za nestalu i zlostavljanu decu i kao narodni poslanik zalagaću se za uvođenje „Amber Alert# sistema. Srbija zaslužuje sistem koji će reagovati odmah na prijavu da je neko dete nestalo. U prošlosti smo na žalost bili svedoci da jedan broj nestale dece nikada nije pronađen. Naš centar je u kontaktu sa njihovim roditeljima i porodicama. Velika je tragedija ši sramota što država još uvek nije reagovala i ne brine o porodicama koje ne zanju šta se desilo sa njihovim najmilijima i svakog dana čekaju da se vrate i da ih zagrle – kaže Slavica Jovanović.

Prema njenim rečima, porodice čija su deca nestala ne treba da ostanu same, već treba da imaju podršku države, jer ne smeju da budu zaboravljane.

– Zalagaću se da nijedno dete više ne bude zlostavljano, a vinovnici da budu kažnjeni onako kako se Fondacija „Tijana Jurić“ izborila, a to je da dobiju doživotnu kaznu zatvora. Kao nekadašnja radnica MUP-a, zalagaću se i za časne kolege koje biju bitku sa jednim nekorektnim pristupom. Podsećam da po zakonu policijski službenici ne mogu da se politički angažuju. Policija bez politike je budućnost naše zemlje – kaže Slavica Radovanović.

Opširnija izjava Slavice Radovanović dostupna je u našem video-zapisu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu prouzrokovati tegobe kod

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.