blank

Spartak deklasirao Zvezdu B

Utakmica drugog kola Superlige Srbije za žene, između ŽFK „Spartak” i ŽFU „Zvezda B”, završeno je dominacijom Spartaka od 14:0!

Iako su „golubice” igrale u izmenjenom sastavu, to ih nije sprečilo da od starta preuzmu inicijativu. 

blank

Na Gradskom stadionu prvi gol postiže Alisa Kusi, samo četiri minute nakon početka utakmice. Minut kasnije Živana Stupar trese protivničku mrežu za 2:0, a samo dva minuta nakon nje, Tijana Filipović se upisuje u listu strelaca. 

Na nesreću protivničke ekipe, Anđela Milovanović postiže auto-gol i donosi prednost plavo-belim devojkama od 4:0, a nedugo zatim Tijana Filipović postiže svoj drugi gol na utakmici. 

Do kraja prvog poluvremena protivničku mrežu zatresle su Tijana Filipović i Sidni Štajer, pa se na pauzu otišlo rezultatom od 7:0 za domaću ekipu. 

Drugi deo utakmice nastavljen je dominacijom Spartaka, a do kraja utakmice u listu strelaca upisale su se Sidni Štajer, Anastasija Ćirić i Alisa Kusi koje su dale po dva gola, dok je Tijana Filipović u drugom poluvremenu postigla jedan pogodak za konačnih 14:0. 

Foto: ŽFK Spartak

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.